Officieel Erkend Leerbedrijf voor MBO-studenten

Bij Van Opijnen Transport & Warehousing begrijpen we dat praktijkervaring voor MBO-studenten essentieel is. Daarom zijn we trots om erkend te zijn als werkleerbedrijf voor studenten, waar we ons inzetten voor de groei en opleiding van de volgende generatie professionals.

Waarom Kiezen voor Van Opijnen Transport & Warehousing als Je Leerbedrijf?

Als erkend leerbedrijf voldoen we aan strenge normen en bieden we onze studenten een waardevolle en stimulerende omgeving voor hun beroepspraktijkvorming (bpv). Hier is waarom je voor ons zou moeten kiezen:

1. Een veilige en Leerrijke Werkplek

Bij Van Opijnen Transport & Warehousing zorgen we ervoor dat onze studenten werken in een omgeving die niet alleen veilig is, maar ook perfect is afgestemd op hun opleiding. Hier kunnen studenten hun theoretische kennis in de praktijk brengen en zich vertrouwd maken met de specifieke werkprocessen en taken die bij hun vakgebied horen.

2. Deskundige Praktijkopleiders

Onze praktijkopleiders zijn ervaren professionals die niet alleen vertrouwd zijn met de eisen van jouw opleiding, maar ook toegewijd zijn aan jouw succes. Ze begeleiden en coachen je op de werkvloer, zodat je de nodige vaardigheden en kennis kunt verwerven om uit te blinken in jouw toekomstige carrière.

3. Samenwerking met Scholen en SBB

Bij Van Opijnen Transport & Warehousing geloven we in teamwork. We zijn bereid om nauw samen te werken met jouw school en SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) om ervoor te zorgen dat jouw opleiding naadloos verloopt. We verstrekken alle benodigde informatie om jouw leertraject zo soepel mogelijk te maken.

4. Vind Ons op Stagemarkt.nl

We zijn er trots op dat we vermeld staan op Stagemarkt.nl, dé website waar studenten op zoek gaan naar leerplekken, stages of leerbanen in het MBO. Je kunt ons gemakkelijk vinden en contact met ons opnemen via de button hier onder . Vergeet niet om je studierichting en de duur van je stage te vermelden, zodat we je zo goed mogelijk kunnen assisteren.


Bij Van Opijnen Transport & Warehousing zijn we klaar om je te verwelkomen en je te helpen groeien, leren en slagen. Neem vandaag nog contact met ons op en begin aan je reis naar een veelbelovende toekomst in de transport- en logistieke sector. Jouw toekomst begint hier!